Osobna iskaznica


Mrki

Ime

Mrki

Vrsta

Pas

Pasmina

Križani ovčar

Starost

Odrastao


Datum dolaska 21.3.2019.
Datum udomljavanja 13.1.2021.
 
Datum rođenja 21.8.2013.
Spol M
 
Opis

Mrki je u sklonište stigao prije godinu dana. Dugo je sa nama pa znamo i njegovu najveću želju: da svoj sedmi rođendan proslavi u toplom domu, s njegom i pažnjom koja mu je potrebnija više nego ikad...
Problem koji ima vezan je uz pokretljivost stražnjih nogu. Taj problem bi se mogao riješiti strpljivošću, brigom i velikim razumijevanjem koje bi budući udomitelj morao imati za našeg Mrkija. Prema nalazima najviše bi mu odgovaralo da obavlja fizikalnu terapiju koja bi mu ojačala noge i umanjila bol koju nažalost osjeća. On će vam sav trud uzvratiti svojom privrženošću koju neprestano pokazuje.
Bez obzira na svoje probleme Mrki ne odustaje. Od dana kad je došao u sklonište pa sve do sada, super napreduje! Time nam poručuje da nema predaje!
Kada priđete njegovom boksu (koji dijeli sa seniorkom Lolom), trči lijevo-desno ne bi li privukao pažnju. Kako mu je prijateljica Lola također vedra i optimistična njih se dvoje odlično slažu. :)
Kao da nam pokušavaju reći da je radost u malim stvarima - u šetnji prirodom, laganom istrčavanju, loptici i keksićima koje naš Mrki nikada ne odbija. :)
Za njega nam se slobodno javite u inbox, mailom: info@dumovec.hr ili telefonom: 01 2008 354. 🐾



Galerija slika