UDOMLJAVANJE JE FORA - Na more ili u planine, zajedno je zabavnije!

6.6.2017.

UDOMLJAVANJE JE FORA - Na more ili u planine, zajedno je zabavnije!

Dolazi nam ljeto, a s ljetom i odlasci na godišnje odmore, što je ujedno i tema akcije „Udomljavanje je fora“ u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Zoološki vrt, u suradnji s udrugom Prijatelji životinja te uz podršku tvrtke DDL ZAGREB (ANIMONDA i FRONTLINE (Merial). Akcija će biti održana u subotu, 10. lipnja 2017. godine, od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Svi razmišljamo kako ćemo i gdje provesti svoje godišnje odmore, a odmor nam je uvijek zabavniji u dobrom društvu. Sad je pravo vrijeme za odlazak u sklonište ili neku od udruga za zaštitu životinja i udomljenje prijatelja koji s vama može na kupanje ili planinarenje. Sve je više plaža za pse, većina hotela danas prima kućne ljubimce, jednako kao i privatni smještaji, a psi sigurno više vole provoditi vrijeme na moru nego u boksu. I njima je vrijeme za godišnji odmor  - odmor od napuštanja, nebrige i nerazumijevanja vlasnika.

Ako i ne idete na more, kod  nas u skloništu možete pronaći psa koji će vaš tješiti ili s vama provesti ludo ljeto negdje u prirodi i u dugim šetnjama.

Ovo ljeto ponovo pokrećemo i akciju  „Kupanac u Dumovcu“, jer psima želimo nabaviti male, cijenom vrlo pristupačne plastične bazene u kojima će se oni moći rashladiti tijekom ovih ljetnih mjeseci. Svatko može pomoći nabavom bazena/školjke, a moguće ih je kupiti u velikim dućanima koji drže dječju opremu za plaže.

Prošle smo godine dobivali bazene cijelo ljeto i psi su se kupali u njima, igrali se jedni s drugima i vrijeme je za nove, jer ih nikad dosta na velikim vrućinama.

Dođite do našega štanda i podržite našu akciju. Kupite neki od artikala na štandu i pridružite se i u pomoći napuštenim životinjama. Svi artikli - majice, tunike, marame ili narukvice, mogu se pogledati i naručiti na web shopu Azil Dumovec: http://azilzagreb.com/web-shop-skloniste-dumovec  ili u Životinjskom kutku (Vlaška 105).

DDL ZAGREB nakon akcije za pse udomljene u sljedeća dva vikenda, udomitelje podržava velikom vrećom hrane za pse Animonda i zaštitom protiv buha i krpelja Frontline za tri mjeseca (ampule Frontline)!

Udomite ljubimca prije ljeta i zajedno potražite hlad na plaži ili pod borom!

Galerija slika