Detalji proizvodaKalendar 2020. #BlackDogsMatter

Naziv

Kalendar 2020. #BlackDogsMatter

Cijena

50,00 kn (6,64 EUR)

Kategorija

Kalendar


 


Poštarina iznosi 13,00 kn po narudžbi (1,73 Eur).

Opis

Zamislite da ste imali dom, obitelj i bili sigurni i zaštićeni, a onda je to sve nestalo. I život se odjednom promijenio, a ne znate niti kako je to moguće niti zašto se dogodilo.

U sklonište dolaze životinje koje imaju sreće biti pronađene, jer je i to uspjeh, ako se to može uspjehom mjeriti. Životinje različito reagiraju, baš kao i ljudi, neke su sretne među ljudima, neke plahe i uplašene, neke se brane, jer ne znaju kamo ih sudbina vodi.

Udomljenje je veliki dan, ali te prve dane nerijetko prati strepnja, jer niti mi ljudi poznajemo životinju koju smo odabrali da nam bude ljubimac niti ona poznaje nas i umijeće je znati prepoznati bezbroj emocija koje se roje i pretvaraju u prijateljstvo.

I uz sve to, odjednom je problem i CRNA boja?!

Znate li da crni psi i mačke puno teže pronalaze svoj put u novi dom i statistika je neumoljiva – boja kao da određuje osobnost i karakter i kao da pokazuje kako će se netko snaći u obitelji, hoće li voljeti trčanje po savskom nasipu ili obožavati igre s ekipom iz kvarta.

Zato smo htjeli istaknuti kako svaki pas ima svoju osobnost i kako su Croata kravata ili marama tu upravo da pokažu osobnost skrivenu iza crne boje dlake.
Te životinje trebamo samo malo bolje pogledati i otkrit ćemo čitav niz emocija skrivenih iza tamnih očiju. Pronaći ćemo ljubav, sreću, tugu, iznenađenje, strah ili uzbuđenje kao i pomiješano puno emocija odjednom.

Croata je prepoznala vrijednost kampanje #BlackDogsMatter zato što je i sama kravata simbol ljubavi i vjernosti, slobode i odgovornosti, kulture i civilizacije, ljudskog dostojanstva i zajedništva - mnogih danas već pomalo zaboravljenih ljudskih vrijednosti. Sve te vrijednosti brand Croata živi i izražava ih svakim svojim proizvodom.

Od ideje preko koncepta do izvedbe, sve je poteklo od djelatnika skloništa pa su tako sudjelovale Marija i Klara koje su groomale, trenirale s psima, brinule o njima i naučile nas sve o njihovoj individualnosti i kvalitetama. Kalendar je osmislila i snimala Gordana, a uz Klaru i Mariju pomagala im je i Elena, jedna od volonterki koje pomažu životinjama u skloništu da im brže i lakše prođu dani do udomljenja kao i da udomljenje dođe čim prije.

Zaustavite se i pogledajte kalendar i iznenadit će vas ono što ćete pronaći!Galerija slika